Helgen som passerat

Här kommer en liten resumé över helgen som gått :)

Lördag
Idag fick jag äntligen Julias födelsedagspresent. Eller jag fick ju den tidigare men idag åkte vi ner till stan för att "uppfylla" den. Hon gjorde ju ett fint "kreuzwortsrätsel" (korsord) till mig, där svaret blev "Chipotle & The Ugly Truth". Så vi åkte ner till stan för att äta lunch på Chipotle, delicious som vanligt! Mätta och belåtna bar det av till bion. Filmen var jättebra!! Rekomenderar er verkligen att se den! Eftersom vi såg den på eftermiddagen tyckte vi att det var lite tidigt att åka hem när den var slut, så vi gick och tittade lite i affärer. Självklart fick jag två tröjor med mig hem.. På kvällen sov Julia över hos mig, vi beställde pizza, såg "Dirty Dancing 2; Havana Nights" och hade det allmänt trevligt. "The Sims 3" kom förresten idag, beställde ju det för ett tag sen. Farligt spel som gör att man sitter klistrad lääänge!  

The Ugly Truth trailer


Söndag
Efter att Julia varit hemma och packat lite så åkte vi ner downtown. Julia behövde lite presenter till sina vänner i Tyskland. Hon åker nämligen till Tyskland imorgon (läs idag) med sin värdfamilj. När Anne kom bjöd hon mig på lunch på en italiensk restaurang. Julia var tvungen att åka hem. På kvällen umgicks vi alla tre i Annes lägenhet. Det var ju Annes sista kväll så hon fick sin present, en Starbuckskopp med bilder på oss allihopa som jag och Julia gjorde själva. Det var en kväll som alla andra...tills vi skulle säga hej då, det var lite sorgligt, även om jag följde med till flygplatsen.

Måndag
Idag har jag spelat rätt så mycket "Sims", förutom när jag lämnade Anne på flygplatsen och träffade Julia ikväll. När vi kom till flygplatsen så checkade Anne in, sen satt vi och pratade i nästan en timme innan det till slut var dags att ta farväl. Det blev många tårar och kramar innan vi delade på oss. Som tur är, är det inte så långt mellan Sverige och Tyskland!
När jag kom hem spelade jag lite mer sims innan jag träffade Julia. Efter en liten promenad till CVS så gick vi hem till henne. Spelade ett spel med hennes värdfamilj och drack flädersaft. och sist men inte minst en massa snack om allt möjligt!

På flygplatsen idag.

krams.


Kommentarer
Postat av: Anonym

okej, tack för din röst!=)



Har du några planer för dagen då?? =)

2009-08-04 @ 12:49:42
URL: http://josefinesoderberg.blogg.se/
Postat av: Anonym

passa på nu, när det är rabatt =) ?

2009-08-04 @ 17:30:14
URL: http://josefinesoderberg.blogg.se/
Postat av: Moa S

lät som en skitmysig helg måste jag säga :)

2009-08-04 @ 17:33:37
URL: http://moasofias.blogg.se/
Postat av: Linda - dar & choklad

Glöm inte tävla om Michael Kors klocka verd nästan 3000 SEK,

och så har du ochså möjliget å köpa 10 st. halsband till 195 SEK inkl frakt - jag har flera paket; http://dar.blogg.se/2009/july/saljes-10-st-smycken-fran-selmi-collection.html - dom er verd ca 1000 SEK:-)

2009-08-04 @ 20:51:00
URL: http://dar.blogg.se/
Postat av: pia

Åh vad kul att hitta någon annan som älskar Carola! =) Tycker hon är den bästa artsten som finns och verkligen en härlig person! Jag ska gå på julkonserten i Stockholm i december. :)

2009-08-04 @ 23:06:05
URL: http://piakristina.blogg.se/
Postat av: simone

Hallå tjejen! Hur har dagen varit? :)

2009-08-04 @ 23:36:29
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: lisette

Hej hej :) tänkte bara tipsa dig om min outlet-blogg där jag säljer massa kläder väldigt billigt, saker jag knappt använt eftersom jag har för mycket kläder.. Tycker därför det var en toppen idé att sälja massa kläder så att andra kan få nytta av dem, kanske finns något för dig :)

ta en titt på : Http://lisettee.blogg.se/outlet



Tack för tiden, kram lisette! Skriv så snabbt du är intresserad så ordnar vi de..

2009-08-05 @ 00:01:56
URL: http://lisettee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0