Förkylt..

Har åkt på en riktig dunderförkylning, jobbigt!! Dessutom är tjejerna lediga från skolan imorgon och i helgen kommer en kompis och hälsar på. Typiskt att jag skulle bli förkyld precis nu, det kunde ju väntat en vecka iaf!! Annars har veckan flutit på bra, Philip blev glad för pianoboken : ) Ringde och gratulerade Åsa igår (onsdag), hon fyllde ju trots allt 40! Kul var det att få prata lite med henne iaf.
Fick brev av mormor också i veckan, någon kan väl vara snäll och hälsa och tacka!

Nä, nu behöver jag min skönhetssömn! Eller friskhetssömn kanske jag ska kalla det..?


Jag och lilla C är helt inne i vårt Lejonkungen-spel...

medans stora M fotar djuren, i det här fallet Jack.

krams.



Ny vecka, nya tag!

Helgen gick ganska lugnt fram. Jobbade på fredag och lördag-kväll. I lördags följde jag även med Julia och hennes familj och plockade äpplen. Då såg det bl.a. ut så här:


I söndags ringde jag och gratulerade syster min, Linnea fyllde ju 15! Sen ringde jag och pratade lite med mormor, trevligt! : ) Åkte till stan tillsammans med Caroline, där mötte vi upp Julia. Åt lunch på Noodles & Co, köpte present till Phil som fyller år imorgon (idag, 22 sep). Det blev en pianobok med jazziga godingar såsom "Cheek to Cheek", hoppas att han gillar den.  På kvällen tittade jag och Caroline på "Across the Universe", väldigt bra film! Alla sånger var dessutom från Beatles och det var ju inte helt fel ^^

Idag har det inte hänt nåt särskilt precis, jobbat som vanligt. Tog en promenad med Julia och Christina. Avslutade med några SPN-avsnitt med Caroline..

Måste gå upp extra tidigt imorgon för att sjunga för Phil så jag borde släcka nu...

krams.


GRATTIS LINNEA!!


Idag fyller Linnea 15 år!! Grattis, grattis!! Hoppas du hade en bra dag.
Vi får fira när jag kommer hem. Älskar dig <3

God Natt!!

Sover hos Julia ikvall. Imorgon ska vi plocka applen :)

Den lilla Sjöjungfrun

Ikväll fortsatte vi vårt maraton, jag, Julia och Christina. Det blev "Den lilla sjöjungfrun" min absoluta favorit disneyfilm, tillsammans med "Aladdin". Mysigt!!

Pratade med Emma också idag, det var inte en dag för tidigt!! Vi hade en del att ta igen. Känner mig liiiite sugen på att söka nån musikteater/musikal-linje till nästa höst. Det verkar riktigt kul!!

Imorgon är det fredag!! :D

Den lilla sjöjungfrun

Ett klipp från "Den lilla sjöjungfrun". I början den fina sången "Kiss the girl"
(minns inte vad den heter på svenska) och i slutet får man se en glimt av
underbara Måsart! "Jag flög, jag fl..det är klart att jag flög!" underbar!

krams.


Idol 2009

Har precis sett det nya avsnittet av Idol 2009 och jag måste säg att det låter väldigt bra! Extra kul också att Therese var med OCH kom vidare! Det var tjejen som knep näst intill alla vinster i skolans melodifestival och jag var aldrig avis..haha. Sen måste jag säg att jag älskar den här juryn, de verkar så himla goa' allihopa men kanske framför allt Anders Bagge :)

Början på veckan har varit rätt lugn, som jag sagt innan så är det skönt att tjejerna är tillbaka i skolan. Jag har fått Julia intresserad av Supernatural, så igår såg vi de två första avsnitten från säsong 1. Diggar verkligen den serien och självklart killarna som är i den..Titta och njut! ;)
Jensen Ackles & Jared Padalacki Jensen Ackles & Jared Padalacki aka. Dean & Sam Winchester

Ikväll kom Christina över för att se en film, det blev "Clueless". En film som inte kräver mycket för att man ska hänga med, jag tycker egentligen att den är rätt dålig. Men som sagt, om man vill se nåt där man slipper använda hjärnan så..

Tack för alla namnsdags-gratulationer!!

krams.

Ännu en helg som passerat

Så här dålig har jag nog aldrig varit på att uppdatera, jag ber om ursäkt! I torsdags hade säsong 5 av "Supernatural" premiär. Jag och Caroline firade med godis och varsin öl med bärsmak. Kan inte riktigt bestämma mig för om jag tycker om ölen eller inte, den är lite speciell. Trevligt hade vi i alla fall!

Fredagkväll jobbade jag. Jag och tjejerna hade "pizza-movie-night". Vi såg både Poccahontas och Bambi. Så mycket mer tror jag inte det finns att berätta..

I lördags var det äntligen dax för Regina Spektor-konserten. Hon har blivit en av mina nya favoriter, rekomenderar henne varmt! Det var jag, Julia och Christina som gick dit tillsammans. Vi hade platserna längst bak, sista raden. Tack och lov så sluttade det väldigt mycket så vi såg scenen utan problem!
Innan konserten var jag, Julia och Camilla på Macy's. Camilla hade ringt tidigare på morgonen och undrat om hon kunde sova hos mig, för det hade strulat till sig med hennes andra kompis. Så hon hängde med mig och Julia under dagen. Köpte äntligen de där skorna jag tittat på sen i slutet av juli, de var nämligen nersatta så jag passade på! Runt halv 6 sa vi hej då till Camilla, som skulle se U2, innan vi gick till Walnut Room för sen lunch/tidig middag. Gott, gott!

Idag, söndag, åkte jag och Julia till Target. Jag köpte bl.a. en skiva med det bästa från Simon & Garfunkel och ett nytt usb-minne. Eftermiddagen spenderades hemma hos Julia, vi gick på styltor och hoppade med en "pogo-stick (har ingen aning om vad det heter på svenska..). Hennes familj bjöd på middag, Chicken Pot Pie, delicious! Kvällen avslutades hemma hos Claudia framför  "MTW Video Music Awards" och med Cluedo.

Sist vill jag bara säg TACK EVA för det fina studentkortet och för godiset!! :)

Har inte hunnit lägga in nya bilder och filmer, så det får bli den här..

Regina Spektor - Eet
 


krams.


7 månader!!

Det är sant, jag har räknat två gånger, idag har jag varit här i 7 månader. Och vet ni vad det betyder, det betyder att det bara är 5 månader kvar tills jag kommer hem!! Det kommer gå fort..

Idag började Stora M skolan (ÄNTLIGEN!!), så det var bara jag och Lilla C hemma fram till klockan 15. Jag ägnade mig framför allt åt att städa deras rum, efter tre dagars ledighet så kan ni bara tänka er hur där såg ut.

Jag och Julia började vårt Disney-maraton ikväll. "Bambi" blev först ut. Vi ska försöka se minst 1 disneyfilm i veckan. Anledningen är att Julia har sett så få disneyfilmer, så jag tyckte att vi skulle göra något åt saken ;)
Några avsnitt av "Supernatural" och nu säsongspremiären av "Americas Next Top Model" får avsluta kvällen.

krams.


Bara för att.. :)


Tisdag

Idag har det inte hänt särskilt mycket. Vi gick till skolan för att säga hej och kolla in klassrummen, imorgon börjar allvaret för Stora M. Sen bar det av till parken, vi gick till en som vi inte brukar gå till, kul med lite omväxling.
Ikväll kollade jag och Caroline på "Supernatural" som vanligt, men innan dess kollade jag på Sveriges Idol 2009. Läste någonstans att det skulle börja idag så jag letade upp det på Tv 4as hemsida. Nu dröjer det inte länge innan idol-karusellen snurrar i full fart hemma i Schweden-land!

För övrigt så är det dax för mig att släcka lampan nu.
Go' Natt!

Krams.

Pics.

Lite bilder från helgen som gått, enjoy!

Rubia, Julia och Jag på Cheesecake Factory


Jule, Sebastian och Rebecka på Cheesecake Factory. Sebastian och
Rebecka är vänner till Julia.



Chinatown tillsammans med Bob, Sue och Elisabeth

Tanner, Elisabeths hund. Världens sötaste labrador!!


Julia och Christina med tomtebloss vid sjön ikväll :)
Christina är den nya aupairen i Annes familj.



krams.

ps. nya bilder från familjens besök är uppe på kristallregn.bilddagboken.se ds.


GRATTIS MATILDA!!


Som idag fyller 22 år! Hoppas du får en riktigt härlig födelsedag!!

Igår åt jag och Julia på Chipotle, mys! Sen mötte vi upp Jule och två andra tjejer och åt dessert på ett ställe som heter "House of Blues", lång tid tog det och tydligen var det inte så uppskattat att  bara äta dessert. Men, men.. Vi avslutade med att se "All About Steve" med Sandra Bullock och otroligt snygga Bradley Cooper. Jag lyckades inte riktigt att hålla mig vaken, men jag tror jag hängde med rätt bra ändå. Den var inte så bra som jag trodde att den skulle vara, men lite småkul :)

Tshueees!
krams.

Ps. Kika in på den här länken och läs om en annan kusin, nämligen Jonas som spelar ishockey i Rögles J20, www.roglebk.nu/j20/2007Inter/20090814intersport.htm D.s.

Gårdagen.

Sitter och väntar på att tjejerna ska dusha färdigt och komma ner och äta frukost så jag tänkte att jag kunde skriva lite här, eftersom jag inte gjorde det igår. Nu hände det visserligen inte så mycket igår, Stora M hade en kompis över så för det mesta lekte de. Ibland gick jag upp och tjata lite om att de skulle stänga av tv:n när jag hörde att den var på. För tillfället är det bara jag, Caroline och barnen hemma. Madelaine och Philip är bortresta, de kommer tillbaka imorgon.
På kvällen tittade vi på Aristocats, jag har inte sett den på evigheter så det var kul. Stoppade flickorna i säng, pratade lite och sjöng innan de skulle sova. Stora M gillar när jag sjunger "Balladen om Fredrik Åkare och den söta fröken Cecila Lind" och "Byssan Lull". Lilla C däremot har lite svårare att ligga still och lyssna på alla verser.

När jag gick med hundarna så gick jag förbi en reklaminspelning lite längre ner på gatan. Det är lite kul, inte så ofta det händer i Sverige. Här har det hänt 2 gånger! Jag tror det var en reklaminspelning, det kändes så. Reklam för halloween, för de var väldigt utspökade och där var pumpor och annat som hör halloween till.

Kvällen avslutades förstås med lite Supernatural, bara två avsnitt kvar sen är vi klara med säsong 1!


Cornelis Vreeswijk -
Balladen om Fredrik Åkare och den söta fröken Cecila Lind


krams.


JULIA IS BACK!!




Ja, också är det dax att byta blad i almanackan, numera ska det stå September högst upp. Det är inte klokt vad tiden går!

krams.

Pengaoro..


Katie Melua - If the light go out

Sitter just nu och lyssnar på underbara Katie Melua, rekomenderas varmt! Var på skolan ikväll, skulle avregistrera mina klasser tänkte jag, ev. gå på en om jag behövde. Rörigt som sjutton är det i mitt huvud. Tror jag lyckades avregistrera mig, men sen läste jag nånstans att man måste ha gått 2 av de 3 första klasserna för att få pengarna tillbaka.. och jag har bara varit på 1. Ja, så jag begav mig snabbt som attan till lektionen som jag blivit sen till i mitt försök att avregistrera mig. Det var den mest värdelösa lektion jag varit på nånsin! Vi fick lära oss hur man skapar nya mappar *suck*. Imorgon ska jag iaf ringa skolan och se vad jag ska göra för att få pengarna tillbaka, om jag nu kan få det.. Hoppas på det bästa!! Det är trots allt en hel del..

Annars har väl dagen varit som dagar är mest här, bråkade lite med Stora M, Lilla C var hos en kompis. Vet inte riktigt vad vi ska göra imorgon, kanske cykla till stranden igen. Om vädret tillåter förstås, men det var strålande sol idag så det finns hopp.

Nu fortsätter mitt och Carolines Supernatural-maraton!

krams.

RSS 2.0