En månad till julafton!

Idag är det galet nog bara en månad kvar till julafton!! På söndag är det första advent och sen kommer det gå snabbt som bara den! Känn ingen press nu.. ;)
Igår frågade Phil och Madelaine om jag ville stanna längre. Jag sa ja, tänker stanna i ytteligare 6 månader! Tänkte att det var lika bra....
..eller nä inte riktigt. Jag saknar er där hemma alldeles för mycket för att stanna och har dessutom planer för framtiden. Men det var ändå svårt att säga nej, Madelaine såg uppriktigt ledsen ut, och det finns ju stunder som är riktigt bra! Fast nu har vi pratat om det i alla fall så det är väl bara att njuta av de sista två månaderna. 
De berättade också att de ska fira jul i Sverige, Madelaines mamma börjar bli ganska gammal (över 80), och ville inte komma över hit i år. Lite trist är det väl, men å andra sidan så får jag fira med Bob & Sue nu, och det är ju inte heller helt fel :)
Någon som har förslag på bra julklappar till dem?

Imorgon fyller Caroline år, eller idag blir det ju för er del, den 25 nov. Barnen går bara i skolan till 12 eftersom det är thanksgiving på torsdag. '

Dagens skratt fick jag från senaste Doobidoo avsnittet. När Lasse Kronér presenterar Flickan och Kråkan, med Mikael Wiehe, men sen när klippet drar igång så är det Lasse själv som sitter där och sjunger! Och han blir så paff!!! Inte lika kul i text, om ni inte såg programmet så kika in på svtplay

Nä, nu ska jag krypa till kojs!

 
Smile and wave, everybody, smile and wave!!  -Med Jule på flygplatsen.


Anna, Camilla och jag efter att vi ätit på Cheesecake Factory


Anna, Camilla, Julia och jag hemma hos Camillas kompis Tom

krams.


Still going strong

Hej, hej, hallå! Här kommer ett litet snabbt inlägg så att ni vet att jag lever.
Igår blev det shopping när min klass var slut, lite till mig själv och lite presenter :) Varför är det så lätt att göra av med pengar??

Nu så ropar sängen på mig, så jag säger Go' Natt!!


Another weekend

Det har hänt en hel del sen sist jag skrev. Det händer en hel del hela tiden för tillfället, vilket är anledningen till att jag är så dålig på att uppdatera. Som ni vet så går jag nu 4 kurser, det är inga stora kurser, var och en är mellan 2-3 timmar lång en gång i veckan. Men det är trots allt svårt att hinna med att göra läxorna, gå på kurserna, jobba och dessutom ha lite fritid att spendera med vännerna.

Jule bor numera i Atlanta, hon bestämde sig för att göra en s.k. rematch, alltså byta familj. Så i lördags flög hon till sin nya familj i Atlanta. På fredagen kom hon till Hyde Park, vi åt på restaurang och gick sen hem till Christina för att titta på film och umgås. 5.30 lördag morgon tog vi en taxi hem till Jule och sen körde hennes värdmamma till flygplatsen.

Igår (lördag) var jag och Julia på gospelkonsert. Bob och Sue hade reserverat två biljetter till mig, de kunde nämligen inte gå själva. Innan konserten åt vi på en svensk restaurang "Tre Kronor". Det var en väldigt mysig lite restaurang, Carl Larsson målningar, en bild på kungen och lite andra svenska motiv här och var. Vi åt köttbullar med potatismos till huvudrätt och blåbärssoppa och chokladpudding till efterrätt.
Konserten var riktigt bra! Jag kunde några av sångerna och det är ju alltid kul :)
När konserten var slut kom Sue och hämtade oss. Vi åkte hem till Bob och åt lite paj och pratade innan de körde oss hela vägen hem.

Nu slocknar jag snart, så det är väl dax att säga go' natt!


Den här bilden har absolut inget med texten att göra, men bilderna som jag
tagit i helgen har inte kommit in på datorn än..  Den här bilden är gjord
photofunia.com -->check it out!

krams.


9 månader avklarade

Igår firade jag 9 månader i USA. Tiden går otroligt fort! Igår var det rätt lugnt, Julia kom hit på kvällen för att se "Americas Next Top Model", nu är det inte många avsnitt kvar.
Madelaine åkte till Sverige igår och ska vara borta en vecka. Så nu blir det lugnt och skönt ;)

Julpyntet börjar dyka upp lite överallt nu, t.ex. på Macys där det ser ut så här



 
och så här:


Hur är det hemma?

krams.


Vårkänslor!?

Kan man ha vårkänslor i november?? Det har nämligen varit över 20 grader hela helgen så av någon anledning har jag nästan haft det. Men jag klagar absolut inte, det har varit hur skönt som helst!

Igår hade jag teckenspråk och sen jobbade jag till 5. Åkte in till stan och träffade Julia, Christina och Jule. We went to a restaurant and had dinner. Oj då, så här går det när man snackar med Christina och skriver på engelska med henne :P Så vi åt på restaurang, det var ju trots allt lördag. Efteråt åkte vi hem och jag och Julia gick till Claudia. Vi spelade spel och snackade :)

Idag hade jag min Photoshop kurs. Blir väldigt sugen på att köpa Photoshop, synd att det är så dyrt!
Jobbade ikväll också, så helgen har varit lite seg.


Till sist vill jag säga GRATTIS PÅ FARS DAG!! Jag vet att det blir en dag sent hemma, men det får gå ändå ;)

Krams.


Den som väntar på nåt gott...

Har nästan precis sett "Haunting in Connecticut" med Caroline. En riktig skräckis var det och varken jag eller Caroline är några stora skräckfilms-fantaster så vi satt och kramade varandra nästan hela tiden! :P Men den var faktiskt rätt så bra, trots att den var läskig.

Imorgon har jag teckenspråks kursen och sen ska jag jobba till 5. Får väl se vad som händer efteråt.

Ibland känns det som att det är en evighet tills att jag är hemma igen, fast att det bara är tre månader. Men det är lite som när man var liten och skulle ha födelsedagskalas. Den där sista kvarten innan gästerna kom var ju olidlig, aldrig var en kvart så lång som då! Men den som väntar på nåt gott...!! Eller hur :D


Det är faktiskt mindre än 100 dagar kvar!!

krams.


My kind of town

Frank Sinatra - My kind of town


Frank Sinatra - That toddlin' town


Jag kan inte annat än hålla med honom : )

krams.

ps. Bilder från halloween är uppe på bilddagboken, kika in vetja! ds.


Halloween är över

Så har det varit halloween och här i USA så är ju det en väldigt stor grej. I fredags hade vi halloween party, vi stod för drickan och gästerna tog med sig maten. Även Julia, Jule och Christina var här.
I lördags karvade vi ut pumporna och runt 17.30 började vi vår Trick or Treating. Jag, Caroline och tjejerna gav oss ut, tillsammans med alla andra barnen. Tog lite bilder men de visar ändå inte riktigt hur stort det är. Gatan var full av barn och föräldrar, på nästan varenda veranda stod det någon och delade ut godis till alla barn. När vi gått runt i vårt område gick vi hem och åt lite middag innan vi drog vidare till Harper Street. Harper Street är känt för sina enorma Halloween-utsmyckningar. Och visst var det nåt extra där, försökte även ta lite bilder här, vi får väl se om de blev något bra.
När jag och Caroline kört hem tjejerna så körde vi vidare till Universitetet. Där spelade nämligen Julia i en Halloween konsert. Nästan hela symfoniorkestern var utklädd, och en hel del av publiken, festligt! : )
Kvällen avslutades med "The Blair Witch Project", ingen höjdare direkt, inte av det jag såg iaf..var så trött så jag sov igenom en hel del scener.

Idag hade jag min andra photoshop klass. Än så länge går det bra, vi gör inget avancerat. När jag slutat mötte jag upp Julia nere i stan. Vi åt på Chipotle och begav oss sen till Navy Pier och ett Haunted House. 20 $ kostade det, så jag förväntade mig nåt riktigt bra! Istället så fick jag nåt som var helt ok men inget extra, ungefär som spökhuset på Liseberg, fast spökhuset på Liseberg är nog snäppet bättre.. Kul var det i alla fall, där fanns ju en del saker som skrämde!
När vi kom ut från spökhuset gick vi till biografen för att se om där var nån bra film på G. Till slut blev det Michael Jackson's "This is it", helt ok, fast jag hade nog hellre sett den som en dokumentär på tv. Men helt klart intressant!

Nu säger jag Go' Natt!!

krams.

(Tyvärr krånglar datorn så jag kan inte lägga upp några bilder, men det kommer!)


RSS 2.0