Halloween är över

Så har det varit halloween och här i USA så är ju det en väldigt stor grej. I fredags hade vi halloween party, vi stod för drickan och gästerna tog med sig maten. Även Julia, Jule och Christina var här.
I lördags karvade vi ut pumporna och runt 17.30 började vi vår Trick or Treating. Jag, Caroline och tjejerna gav oss ut, tillsammans med alla andra barnen. Tog lite bilder men de visar ändå inte riktigt hur stort det är. Gatan var full av barn och föräldrar, på nästan varenda veranda stod det någon och delade ut godis till alla barn. När vi gått runt i vårt område gick vi hem och åt lite middag innan vi drog vidare till Harper Street. Harper Street är känt för sina enorma Halloween-utsmyckningar. Och visst var det nåt extra där, försökte även ta lite bilder här, vi får väl se om de blev något bra.
När jag och Caroline kört hem tjejerna så körde vi vidare till Universitetet. Där spelade nämligen Julia i en Halloween konsert. Nästan hela symfoniorkestern var utklädd, och en hel del av publiken, festligt! : )
Kvällen avslutades med "The Blair Witch Project", ingen höjdare direkt, inte av det jag såg iaf..var så trött så jag sov igenom en hel del scener.

Idag hade jag min andra photoshop klass. Än så länge går det bra, vi gör inget avancerat. När jag slutat mötte jag upp Julia nere i stan. Vi åt på Chipotle och begav oss sen till Navy Pier och ett Haunted House. 20 $ kostade det, så jag förväntade mig nåt riktigt bra! Istället så fick jag nåt som var helt ok men inget extra, ungefär som spökhuset på Liseberg, fast spökhuset på Liseberg är nog snäppet bättre.. Kul var det i alla fall, där fanns ju en del saker som skrämde!
När vi kom ut från spökhuset gick vi till biografen för att se om där var nån bra film på G. Till slut blev det Michael Jackson's "This is it", helt ok, fast jag hade nog hellre sett den som en dokumentär på tv. Men helt klart intressant!

Nu säger jag Go' Natt!!

krams.

(Tyvärr krånglar datorn så jag kan inte lägga upp några bilder, men det kommer!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0