Helgen spenderad i Kalamazoo

Som ni vet så åkte jag till Michigan i fredags, jag åkte närmare bestämt till ett ställe som heter Kalamazoo. Där hämtade Camilla mig och vi åkte hem till henne i Plainwell. Mitt tåg var försenat 2 timmar, så istället för att komma 9.30 så kom jag 23.30.. Segt som sören, men vad kan man göra? Den kvällen åkte vi bara hem och slängde oss i sängen, snackade ett tag förstås.

lördagen åkte vi till ett köpcentrum i närheten, efter att ha ätit svensk müsli och svenskt knäckebröd till furkost, LYCKA! Det blev lite nya inköp, en klänning och tröja på Forever 21 och en go' tjocktröja på Hollister. När vi var nöjda åkte vi in till Kalamazoo för att gå på bio. Det blev "The Timetravelers Wife", väldigt bra film!! Absolut sevärd! Den är ju baserad på en bok, så den tänkte jag sätta tänderna i så snart som möjligt.
Efter filmen kollade vi in en restaurang men den öppnade inte förrän 30 min senare. Vi besämde oss för att vänta och gick en sväng i downtown Kalamazoo..5 minuter senare var vi tillbaka vid restaurangen. Det är ingen stor stad ;) Nu orkade vi inte vänta längre (kallt som sjutton var det också!), så vi gick till en annan restaurang.
Efter grillspett, majs och dessert, bar det iväg hemmåt igen. Kvällen avslutades lugnt med "Gone baby gone" och "Twilight". Bra filmer båda två, fast jag förstår inte Twilight-hysterin, tycker den är lite överdriven!

Vi hade lite extra sovmorgon idag, söndag. Efter frukosten så tog vi bilen till Plainwell Icecream, grymt god!! Ett väldigt mysigt litet ställe var det också :) Sen körde vi till ett "plaza", kollade lite i en skoaffär, ett par klädaffärer och gick en sväng på Target. Träffade en lite väl trevlig skoförsäljare i skoaffären, fast heller att de är lite för trevliga än otrevliga förstås. På Target köpte jag Katie Meluas nya skiva "Pictures", riktigt bra skiva!! Och för bara 10$, det kallar jag fynd! Tåget hem var också försenat men "bara" 30 min. Kom hem lagom till middagen var serverad, så jag käkade med familjen. Efter en välbehövelig dush så hamnade jag här. Väntar på att Christina ska höra av sig. Hon är den nya aupairen i Annes värdfamilj. Har inte träffat henne än, så vi tänkte ses idag, men hon blev tvungen att jobba över, så vi får se hur det blir..
 


krams.


"Regnet det bara öser ner"

Regn, regn, regn..och vad passar väl bättre då än att gå på museum? Och det var precis vad vi gjorde, Stora M, Lilla C och jag åkte till Museum of Science and Industry för ett par timmar. Lite tjat och gnat krävdes för att få de dit, men väl där hade vi hur kul som helst!!

Ikväll följde jag och Caroline med Madelaine till Svensk-Amerikanska muséet. De hade en dialog där, hur det är att vara svensk immigrant, eller immigrant över huvudtaget. Det var väldigt intressant att lyssna på alla som kom dit, att höra deras berättelse. Vissa hade föräldrar som flyttat hit och som minns hur det var att växa upp i Usa som svensk, andra hade far- eller morföräldrar som flyttat hit och berättade hur det var att vara 2ra generationen att växa upp här. Sen finns det ju de som flyttade hit när de var unga, som Madelaine till exempel.

När vi kom hem packade jag lite, det bär ju av till Michigan och Camilla imorgon!! Så jag lär inte skriva på hela helgen.. Sen tittade jag och Caroline på lite fler avsnitt av "Supernatural" och delade på en öl med bärsmak, det ni! Det är faktiskt godare än vad det låter ;)

Cirkus-delen :)


Idea Factory, här kan man testa och exprimentera en hel del med allt möjligt.



krams.


"Supernatural"

Har inga roliga bilder att lägga in för tillfället, har inte fottat på länge nu.. Men ni får klara er utan! Igår städades det och fejades som bara den på barnens rum, började rensa lite och slängde faktiskt en del grejer. Senare på eftermiddagen så tog vi cyklarna ner till sjön, fikade lite på gräset och sen tog jag det lite lugnt i solen medans tjejerna lekte bland stenarna. På kvällen träffade jag Emma och Arul, vi åt middag på en lite thairestaurang eftersom Emma åker tillbaka till Sverige på söndag. Så jag kommer inte träffa henne på länge nu :( Men vi hade en trevlig kväll i alla fall!
När jag kom hem smög jag upp till Caroline och vi började vårt "Supernatural" maraton. Det är en tvserie som började gå för ca 2 år sedan tror jag, 5te säsongen börjar iaf den 10 sep!
Ikväll ska vi se några avsnitt till!!

Håkan Hellström - Kom igen Lena!
Bara för att jag aldrig kan låta bli att le när jag hör den här låten. Oavsett vilket
humör jag är på så måste jag helt enkelt sitta och småle genom hela låten :)



krams.


Pust..

Det verkar lösa sig med skolan, pratade med Michelle och hon berättade om en kurs som man kunde ta under 2 helger och som täcker 6 credits. Så jag tror jag ska satsa på det. Eller så går jag bara en helg, vilket man också kunde göra, och behåller min engelska kurs..hmm, får sova på saken.

Idag var det första "vanliga" jobbdagen på tre veckor, och självklart lyckas jag göra fel och få en liten utskällning av Madelaine. Ibland blir jag så trött!! Vad som än händer så är det alltid aupairens fel verkar det som, inte bara i mitt fall utan hos mina vänner också..det är sorgligt kan jag tycka. Jag förstår liksom inte hur föräldrarna tänker riktigt.. Men det blev bättre fram mot kvällen igen, så det känns väl ok nu. Men ibland har jag bara lust att packa väskorna och åka hem igen. Men det känns dumt, nu när det är mindre än halva tiden kvar. Dessutom kommer Julia hem om en vecka, förhoppningsvis blir det lite lättare att stå ut då.

Grannen Grace kom över på middag ikväll, hon ligger i skilsmässa för tillfället, en hemsk sådan! Jag kan förstå om man vill skiljas, men att man ska stämma varandra och bli värsta ovänner känns väl ganska onödigt, eller? Särskilt när en liten dotter är inblandad.. Jaja, jag hoppas på det bästa för dotterns skull! Vi satt och pratade länge ute på verandan iaf, Grace, Caroline och jag. Trevligt!


Den här bilden har ingenting med nåt att göra, mer än att den gör mig glad.
Har så många fina minnen från den här teatersalen, tillsammans med
den här underbara klassen!  Nu blev inte projektet som vi höll på med här
jättelyckat, men vad gör det när man har världens bästa klassisar??

krams.

Det man inte dör av, blir man starkare av..eller?

Would'nt it be nice - The Beach Boys


För tillfället känns mitt liv som en enda röra. Här har jag ju levt i tre veckor nu och knappt vetat vilken veckodag det varit eftersom alla sett mer eller mindre likadana ut. Och sen upptäcker man att verkligheten rullar på som vanligt och man försöker hinna ikapp fast att det är nästintill omöjligt. Som när man springer ner för rulltrapporna på Knutan och ser hur tåget börjar rulla iväg, och fast att man vet att det egentligen är för sent så springer man lite till. Men det går ju alltid ett nytt tåg, frågan är bara om jag hinner med det eller om det går för sent.
Nu förstår ni säkert ingenting, men det är skolan som krånglar igen. Jag har ju registrerat mig för två kurser (som visst börjar redan imorgon!!), men jag hoppas att jag bara behöver ta en, för annars måste jag spendera alla måndag-torsdag kvällar i skolan. Det är ju inte så kul, de vill jag ju kunna spendera med Julia och andra vänner.. Men grejen är, att jag hinner antagligen inte med vinter terminen här, och i så fall är det här sista terminen som jag kan samla ihop mina credits, som jag måste ha för att mitt år ska godkännas. Jag blir så TRÖTT på mig själv ibland, varför kommer jag alltid på sånt här i sista minuten?!

Igår kom iaf familjen hem, de hade med sig en stooor påse godis. Några favoriter fanns där, som sura colanappar och skumbananer. Det känns lite konstigt att de är tillbaka, men lite skönt också, nu har vi snart lite rutin på vardagen igen. På kvällen gick jag och Caroline på teater, Madelaine och Philip hade två biljetter men var för trötta för att gå. "Up!" hette den, baserad på samma story som disneyfilmen. Det var en jättemysig liten teater och föreställningen var riktigt bra! Ian Barford och Rachel Brosnahan var några av skådespelarna.

Idag träffade jag Emma. Vi åt lunch på Cheesecake Factory, farligt gott! Sen blev det lite shopping på Forever 21 och VIctorias Secret. Ikväll gick jag över till Claudia, vi pratade en hel del och tittade på "50 First Dates", ett hett filmtips, den är så söt! (Därav de mysiga låtarna).

I melt with you - Bowling for Soup
 

krams.

Lugnet före stormen

Sista kvällen som jag är ensam, imorgon kommer familjen tillbaka. Har spelat en massa Sims, ibland går det liksom inte att sluta. Ikväll fick jag dessutom tvillingar ;)
Läste ut en ny bok idag, "Tusen strålande solar" av Khaled Hosseini, samma författare som skrev "Flyga Drake". Båda två är mycket läsvärda! De utspelar i Afghanistan, under kriget.
Hann även med att åka ner till stan för att träffa Emma och köpa en present till Maria. Har inte riktigt fattat att Emma åker tillbaka till Sverige nästa helg, det kommer bli tomt.

Har fixat med skolan nu, det tog en jädrans tid, en massa köer. Men nu är jag i alla fall registrerad för två kurser, en engelsk-kurs och en dator-kurs (som jag hoppas att jag kan skippa).

Go' Natt på er!
krams.

Så var det tisdag.

Ja, idag har det inte hänt så mycket.. Pratade med Sophie på skype, det var ett tag sen så det var kul :) Vi har börjat planera för att gå en bartenderkurs på Kos i maj. Så jag hoppas att våra planer går i land!

Har inte så mycket att säg ikväll, så här kommer istället ett filmklipp med underbara Emilj Jensen istället:

Emil Jensen - Ett brev


krams.

Grattis Marta!!



Idag fyllde Marta 20!! Jag ringde och gratulerade, det var en förvånad Marta som svarade ^^
Charlotte var också där, så jag fick pratat lite med henne också, trevligt värre!! Saknar de båda så mycket!

Har inte mycket mer att berätta om dagen. Pratade med Olivia och mamma på skype.
Och fick reda på det hemska som hänt i Hjärnarp, bilolyckan. En gammal klasskompis bror och pappa omkom, det är så fruktansvärt så det finns inga ord. Livet är kort...

krams.

Blink 182! AMAZING!!

Det finns inga ord för hur bra konserten var igår!! Det var så himla coolt! Ca 30 000 i publiken och när Blink kom in för att köra sin konsert så var det galen stämmning från början till slut. Första förbandet kommer jag inte ens ihåg vad det hette, de andra två var Panic! At The Disco och Fall Out Boy. De var bra men jag känner inte till de precis så jag kunde ju inte precis sjunga med.. Sist men inte minst var det då dax för Blink 182 och vilket tryck det var, helt otroligt!! Som sagt jag kan inte säga mycket mer, jag filmade så jag ska lägga upp det imorgon, så kan ni känna lite av känslan i alla fall. Sen måste jag också bara säg Tom DeLonge, så j*vla underbar!

Idag var jag med Camilla och Frida, vi åkte ner till stan och åt brunch, sen var vi inne en sväng på Forever 21 innan det var dax för Frida att åka ut till O'Hare. Jag och Camilla gick in på Urban Outfitters för att byta mina sandaler, så nu har jag ett par nya svarta tygskor istället :)
Camilla åkte hem vid halv 5 och sen har jag bara tagit det lugnt. En vecka kvar, sen är värdfamiljen hemma igen så det gäller att passa på nu.

Blink 182-All the small things



Det får avsluta kvällens inlägg..

krams.

Sverige-besök

Det blir kort idag, utan bilder. Camilla och hennes kompis Frida är här, trevligt värre!! Det är ju inte fel med lite sällskap. De stannar till söndag. Vi åt på Cheesecake Factory ikväll, halv 11 hann klockan bli innan vi fick bord. Men mysigt var det på uteserveringen och gott är det ju!! Det är något jag verkligen kommer sakna när jag kommer hem igen.

Annars har det varit rätt lugnt idag, har städat!! *Stolt*

krams.

Torsdag.

Om jag hade varit hemma ikväll så hade jag fått se Eva Rydberg och co i "Lorden från gränden" på Fredriksdalsteatern. Nu får jag istället titta på bilder från förra året och se framåt mot nästa års uppsättning. Det är ju så typiskt att de inte ska spela in den i år också, de får tydligen inte lov det..Men jag försöker att inte hänga läpp för det, så hemsk är det ändå inte.
För ett år sedan så såg vi "Rabalder i Ramlösa" tillsammans med farmor och farfar. Innan föreställnigen gick vi runt lite i parken, så jag tog så klart lite bilder. Ooch eftersom jag inte har nåt bättre att skriva om eller lägga upp så kommer lite smakprov här.

Myys!!

  

krams.

Flams, trams och Rederiet

Idag fick jag äntligen gjort det där testet. Det var lång väntan innan jag väl kom in i provsalen men sen gick det hyfsat snabbt ändå. Tror det gick rätt bra, det kändes inte så svårt.
Ikväll har jag bara varit hemma, har börjat titta på Rederiet på youtube. Nu har jag sett de 8 första avsnitten och det blir väl ett till innan jag går och lägger mig tror jag.
Nu ska jag gå med hundarna.

Jo, förresten jag pratade med underbaraste Emma och Iskra idag. Först ringde jag upp Iskra men sen pratade vi på skypen. Det blir billigare så, dessutom så kan man ju se varandra och ta bilder...

Här hade jag egentligen tänkt lägga in ett par bilder som jag tog, men jag kan inte hitta de så det får vänta tills imorgon. Så ni får vara utan bild idag.

krams.

Tomorrow, tomorrow..




Visst är det en bra sång! Den brukar jag tänka på när dagen känns lite ensam och grå. Fast egentligen har jag inte varit så ensam idag, träffade Emma ikväll. Det var himla trevligt, så synd att hon också åker snart.
Jag pratade med mamma och Oliva på skypen idag, det blir längre och längre mellan gångerna nu. Men det var lika kul som alltid!
Jag åkte tillbaka till skolan också idag för att göra det där provet, men först var det en massa papper som skulle fyllas i så jag hann inte idag heller. Det blir bara till att åka tillbaka imorgon igen..

Ringde och gratulerade morbror/fadder Jonny idag ;) Det var inte heller helt fel att prata med honom!

Jaja, det får räcka för idag!

krams.

Update

Nya bilder från Lollapalooza uppe på kristallregn.bilddagboken.se gå in och kika vet' ja!


500 days of Summer

Jag och Maria

Så här glad blir man när man äntligen har sällskap på Lolla!

Det blir ett tidigt inlägg idag, för en gångs skull. Har väl inte mycket mer att skriva om Lolla egentligen. Jag är så glad att jag gick fast att biljetten var ganska dyr och jag inte hade någon att gå med de två första dagarna. Har hittat lite nya favoritband och fått se många bra konserter.

Idag skulle jag gjort ett prov på den skolan som jag vill plugga på till hösten, men när jag kom dit så upptäckte jag att man bara kunde göra det mellan 9-1.30, så det blir till att åka tillbaka imorgon. Eftersom jag ändå var ner i stan och inte kände för att åka hem direkt igen så gick jag till biografen. Jag hade en fribiljett som jag fått av Anne innan hon åkte, hon kunde ju ändå inte använda den. Så jag såg "500 days of Summer", den var bra, väldigt bra. Inte riktigt som andra filmer. Den handlar om en kille och hans 500 dagar tillsammans med en tjej som heter Summer. Men förvänta er ingen vanlig romantisk komedi. De pratar t.o.m. svenska i filmen på ett ställe och har en scen som är hämtad ur "Sjunde inseglet", tyckte jag var lite kul.


Nu tänkte jag spela The Sims i all min ensamhet. Ska träffa Emma imorgon, ska bli kul :)


krams.

P.s. Till alla er som skadeglatt undrat om jag gått upp i vikt ännu så kan jag glatt meddela att jag faktiskt har gått NER 6 pund, dvs. nästan 3 kg. Det ni!!! ;) D.s. 


6 månader och sista dagen av Lollapalooza!

Det är sant. Idag har jag varit här i 6 månader!! 6 månader, fattar ni?!? Så från och med imorgon har jag varit här mer än halva tiden. Galet fort har det gått tycker jag!
Idag var sista dagen av Lolla, och idag hade jag någon att gå med. Nämligen Maria (Camillas kompis) och en annan aupair som hon kände. Vi kom dit vid 4.30 då Vampire Weekend började spela, de var precis lika bra som jag hoppats! Senare så lyssnade vi på Lou Reed, Silversun Pickups och sist men inte minst The Killers! De var grymma!! Vilket tryck det var!

Får skriva mer i morgon, är alldeles för trött nu!

krams.

Tropisk Värme!!

Fruktansvärt varmt har det varit idag! Räckte bara att man gick utanför dörren så rann svetten längs med ryggen, härligt!! Imorgon räknar de med att det ska bli upp till 36 grader! Det är ju inte bara så att det är varmt heller, utan det är väldigt fuktigt också. Men jag måste ändå säg att som festivalväder tyckte jag nog bättre om det idag, fast jag stack inte dit förrän runt 6. Man blir nästan hög bara av att ta sig in på festivalområdet. Nä, nu överdriver jag men det luktar marijuana nästan överallt och man ser många jointar och pipor.. men det är kanske så det ska vara på festival, jag har aldrig varit på en så jag vet inte.
 Jaja, när jag kom dit i alla fall så hade Lykke Li precis börjat spela. Hon var bra, bra, bra!!
För er som inte vet vem det är, eller hur hennes musik låter så kommer här ett litet filmklipp.
Nu är ju inte jag nån vidare bra filmare, men ändå, det här är "Little Bit":



När hon spelat klart köpte jag mig en jordgubbs smoothie, det behövdes verkligen i hettan. Sen bar det iväg mot Ben Harper & Rentless 7. Och till slut var det dax för Yeah Yeah Yeahs att spela! De var BRA!! Funderar på att köpa deras skiva, har sett att man kan göra det på Urban Outfitters..tål att tänkas på!

Det är inte på många konserter som man har en sån här fin bakgrund.
Eller, fin är kanske fel ord, men ändå (:



krams.

Tidsoptimist, Javisst!

Jag och min vän tiden kommer sällan överens, men det var väl inge nyhet. Var tvungen att fixa mitt 3-dagars busskort idag om det skulle vara nån mening med att ha det. Men innan jag kom iväg hade klockan hunnit bli nästan 3, och jag som ville vara på Lolla klockan 6. Jag förstod att det inte skulle vara möjligt, och det gjorde mig inte så mycket. Jag fixade mitt busskort och gick sen lite på shoppinggatan för att kanske springa på ett par gummistövlar (sa jag att det regnat konstant hela dagen?), fast det gjorde jag inte. Jag sprang på ett par sandaler istället, som var på rea, och sen slutade det ändå med att jag hade min converse. Jaja, regnet slutade lagom tills jag kom dit runt 8. Så mycket hann klockan bli innan jag var där. Men jag fick vänta på bussen i 40 min!! Så det var inte bara mitt fel. Lite synd att jag missade Andrew Bird, hörde bara de 2 sista sångerna. När han spelat var det Kings Of Leons tur på en scen och Depeche Mode på en annan. Jag lyssnade lite på varje. Behöver jag förresten säg att det var lerigt?? Hoppas solen skiner lite imorgon.
Lite trist var det att vara där själv också förstås. Det är i såna stunder som man känner sig som mest ensam, när det är en massa folk omkring en och man inte känner en enda! Men som sagt musiken var bra.

Nu ska jag gå en tur med hundarna. Update: Jag har redan varit ute med hundarna, datorn dog innan jag hunnit publicera inlägget så då passade jag på..

Huvudingången


Depeche Mode (:


Nu knackar John Blund på axeln...

krams.

NY PLATTA från NW!!

Egentligen har jag inte tid att sitta här, men jag upptäckte precis att Niclas Wahlgren släpper ny skiva i september och att han har en ny singel som tydligen spelas på radion där hemma. Förstår inte hur det har undgått mig.. Lite trist var det att jag inte kunde se honom i Örkelljunga också i sommar. Lääängtar tills albumet kommer ut!! "Plommon" heter det.

Här kommer lite smakprov:
Dansa genom eld


Innan sommaren är slut


Jag antar att ni redan har hört "Extas", det är den som spelas på radio. Därför lägger jag inte in den även om den är grymt bra!

Ihhh, ska ner till Lollapalooza om ett par timmar!!!!

krams.

Det blir sällan som man tänkt sig..

Nu slår klockan snart midnatt och det är verkligen hög tid för mig att gå ut med hundarna. Den har dagen gick inte alls som planerat.Jag hade tänkt åka in till stan direkt efter frukost, fixa ett 3-dagars busskort som jag kan ha nu i helgen, klippa håret och kanske hämta mitt Lollapalooza-band. Så blev inte fallet! Efter frukosten kände jag att det inte var lönt att åka in till stan, utan att jag lika gärna kunde vänta tills efter lunch. Så istället gick jag in på datorn, kolla mail osv. och vem loggade då in på skypen om inte farmor. Henne har jag inte pratat med på jättlänge så jag ringde upp och sen pratade väl vi i en timme ungefär. Jag hade inte pratat med mamma på länge heller så farmor ringde upp henne och sa åt henne att logga in. Så då pratade jag med mamma också ett tag.. Så jag kom inte iväg till stan förrän klockan var över 2. Men iväg kom jag i alla fall! Jag hoppade av ganska tidigt för jag ville hämta mitt festival-armband, men jag hittade inte rätt ställe så jag får fixa det imorgon i entrén. Istället begav jag mig upp till State Street för att leta frisör, jag var lite inne på att klippa mig på Macy's men Emma sa att jag kunde ju kolla på Ulta, en sminkbutik. Så jag gick dit och visst hade de en hårsalong också, så jag klippte mig där. Det känns väldigt bra, har ju inte klippt mig sen jag kom hit så det behövdes verkligen! Behöll längden den här gången, får se hur länge jag orkar spara.
Till slut gick jag då för att köpa det här busskortet, men de hade redan stängt så jag får väl se om jag kan fixa det också imorgon..

När jag kom hem var klockan nästan 7 så jag tog ut hundarna på en gång. När vi kom tillbaka åt jag spaghetti med köttbullar och har sen suttit här. Surfat runt på olika bloggar, kollat youtube och annat onödigt ^^


Imorgon är det FESTIVAL!!!!


Ny frisyr, syns kanske inte så mycket men ändå. Chicago-tröja och
NYPD-shorts = slappekväll vid datorn..



krams.


Lollapalooza!!

Nu är det snart dax, på fredag smäller det!! Då ska jag se King of Leon och tror att jag ska kolla upp Thivery Corporation och Andrew Bird också :) Lite trist att behöva gå själv bara, men där lär ju vara mycket folk så jag kanske kan hitta några roliga typer..
Idag städade jag tjejernas rum, har inte gjort det sen de åkte och städhjälpen kom idag. Pratade med lite fint folk också, nämligen Iskra, Frida och Sophie! Julia ringde också idag, hon hade varit hemma i 5 timmar när hon ringde, galet att hon är i Tyskland nu. Har faktiskt känts lite tomt idag, men det kändes nästan som vanligt när Julia ringde ^^
Ikväll träffade jag Emma, det var ett tag sen så det var trevligt! Vi gick till Starbucks, ovanligt.. pratade om allt möjligt som böcker (Lill-kitty, tvillingarna på Sweet Valley High, och annat som vi läste när vi var mindre), dans, falskleg, Lollapalooza och Blink 182-konserten som vi ska på nästa lördag! En riktigt glädje-boost!
Nu måste jag gå med hundarna, kvälls/natt-promenaderna är de bästa. Måste tänka positivt!

Har hittat lite nya favoriter, så om någon vill ha lite musiktips är det bara att kolla upp de här:
Regina Spektor - Samson, Fidelity
Sara Bareilles - Farytale, One Sweet Love
Natasha Bedingfield - Pocketful of Sunshine, Soulmate

Vampire Weekend - A Punk
 

Plain White T's - 1234
Chicago ^^


Det får räcka för ikväll, kommer säkerligen mer i helgen..

krams.

Svängt mina lurviga

Har världens "växt-värk" i mina ben nu efter allt dansande ikväll. Det var rätt trevligt, dans är ju sällan fel! Lärde mig dessutom lite Merengue och Bachata. Men alla dessa indiska killar, suck! Ändå lite skönt att dansen är över, fast jag vill ju fortsätta till hösten..hm, får se var som händer.
Tidigare idag träffade jag Julia lite snabbt för att säga hej då, hon åkte ju till Tyskland idag. Tur att hon kommer igen om en månad! När vi sagt hej då tog jag tåget ner till stan för att möta upp en kompis till Camilla (hon som bor i Michiagan). Hennes kompis Frida kom med flyget men hade sen ett par timmar att förströ i Chicago innan tåget till Michigan skulle gå. Så jag mötte upp henne och sen satt vi på Starbucks och snackade. Hon var väldigt lätt att prata med, det underlättar ju ;P

Imorgon kommer städhjälpen klockan 8, så imorgon får jag minsann gå upp i tid!!
Go' Natt på er!

Salsa
Vet inte från vilket program det är. Men de är grymma! Behöver jag säg att det inte
ser ut riktigt så här när jag dansar..?


krams.

Helgen som passerat

Här kommer en liten resumé över helgen som gått :)

Lördag
Idag fick jag äntligen Julias födelsedagspresent. Eller jag fick ju den tidigare men idag åkte vi ner till stan för att "uppfylla" den. Hon gjorde ju ett fint "kreuzwortsrätsel" (korsord) till mig, där svaret blev "Chipotle & The Ugly Truth". Så vi åkte ner till stan för att äta lunch på Chipotle, delicious som vanligt! Mätta och belåtna bar det av till bion. Filmen var jättebra!! Rekomenderar er verkligen att se den! Eftersom vi såg den på eftermiddagen tyckte vi att det var lite tidigt att åka hem när den var slut, så vi gick och tittade lite i affärer. Självklart fick jag två tröjor med mig hem.. På kvällen sov Julia över hos mig, vi beställde pizza, såg "Dirty Dancing 2; Havana Nights" och hade det allmänt trevligt. "The Sims 3" kom förresten idag, beställde ju det för ett tag sen. Farligt spel som gör att man sitter klistrad lääänge!  

The Ugly Truth trailer


Söndag
Efter att Julia varit hemma och packat lite så åkte vi ner downtown. Julia behövde lite presenter till sina vänner i Tyskland. Hon åker nämligen till Tyskland imorgon (läs idag) med sin värdfamilj. När Anne kom bjöd hon mig på lunch på en italiensk restaurang. Julia var tvungen att åka hem. På kvällen umgicks vi alla tre i Annes lägenhet. Det var ju Annes sista kväll så hon fick sin present, en Starbuckskopp med bilder på oss allihopa som jag och Julia gjorde själva. Det var en kväll som alla andra...tills vi skulle säga hej då, det var lite sorgligt, även om jag följde med till flygplatsen.

Måndag
Idag har jag spelat rätt så mycket "Sims", förutom när jag lämnade Anne på flygplatsen och träffade Julia ikväll. När vi kom till flygplatsen så checkade Anne in, sen satt vi och pratade i nästan en timme innan det till slut var dags att ta farväl. Det blev många tårar och kramar innan vi delade på oss. Som tur är, är det inte så långt mellan Sverige och Tyskland!
När jag kom hem spelade jag lite mer sims innan jag träffade Julia. Efter en liten promenad till CVS så gick vi hem till henne. Spelade ett spel med hennes värdfamilj och drack flädersaft. och sist men inte minst en massa snack om allt möjligt!

På flygplatsen idag.

krams.


Tjohoo!!

Idag åkte hela familjen till Sverige och jag är själv i 3 veckor tillsammans med hundarna och katterna :) Det känns väldigt bra att de har åkt iväg. Madelaine ringde en kille igår som kan gå med hundarna den 15 aug, när jag och Emma ska på Blink 182:s konsert!!! Ska bli grymt kul!
Ikväll var vi på bio, vi såg "Funny People", ingen höjdare. Den var jättelång och storyn var inget bra. Kanske var det bara för att jag inte hängde med i alla skämt, vet inte om det beror på att jag inte hänger med i språket hela tiden eller om det är för att jag inte är amerikan..Trist var det i alla fall att den inte var bättre.

Just nu har jag igång Pandora.com, tror det funkar lite som Spotify (det finns ju inte här i Usa så..), det är intressant, man hittar många nya artister :)

Go' Natt på er!

krams.


RSS 2.0