Det man inte dör av, blir man starkare av..eller?

Would'nt it be nice - The Beach Boys


För tillfället känns mitt liv som en enda röra. Här har jag ju levt i tre veckor nu och knappt vetat vilken veckodag det varit eftersom alla sett mer eller mindre likadana ut. Och sen upptäcker man att verkligheten rullar på som vanligt och man försöker hinna ikapp fast att det är nästintill omöjligt. Som när man springer ner för rulltrapporna på Knutan och ser hur tåget börjar rulla iväg, och fast att man vet att det egentligen är för sent så springer man lite till. Men det går ju alltid ett nytt tåg, frågan är bara om jag hinner med det eller om det går för sent.
Nu förstår ni säkert ingenting, men det är skolan som krånglar igen. Jag har ju registrerat mig för två kurser (som visst börjar redan imorgon!!), men jag hoppas att jag bara behöver ta en, för annars måste jag spendera alla måndag-torsdag kvällar i skolan. Det är ju inte så kul, de vill jag ju kunna spendera med Julia och andra vänner.. Men grejen är, att jag hinner antagligen inte med vinter terminen här, och i så fall är det här sista terminen som jag kan samla ihop mina credits, som jag måste ha för att mitt år ska godkännas. Jag blir så TRÖTT på mig själv ibland, varför kommer jag alltid på sånt här i sista minuten?!

Igår kom iaf familjen hem, de hade med sig en stooor påse godis. Några favoriter fanns där, som sura colanappar och skumbananer. Det känns lite konstigt att de är tillbaka, men lite skönt också, nu har vi snart lite rutin på vardagen igen. På kvällen gick jag och Caroline på teater, Madelaine och Philip hade två biljetter men var för trötta för att gå. "Up!" hette den, baserad på samma story som disneyfilmen. Det var en jättemysig liten teater och föreställningen var riktigt bra! Ian Barford och Rachel Brosnahan var några av skådespelarna.

Idag träffade jag Emma. Vi åt lunch på Cheesecake Factory, farligt gott! Sen blev det lite shopping på Forever 21 och VIctorias Secret. Ikväll gick jag över till Claudia, vi pratade en hel del och tittade på "50 First Dates", ett hett filmtips, den är så söt! (Därav de mysiga låtarna).

I melt with you - Bowling for Soup
 

krams.

Kommentarer
Postat av: mamma

Hej vännen, det löser sig nog med skolan ska du se...du brukar ha en förmåga att få ordning på saker när du har lite press eller bara ren tur (tänk på Michigan). Vårt internet krånlar lite grann så vi får se om lyckas höras på skypen senare i veckan. Puss och kram mamma

2009-08-24 @ 22:03:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0