Grattis Mormor!! (i efterskott)



I söndags så fyllde mormor år! Jag ringde så klart och gratulerade, men har inte haft möjlighet att lägga in min grattishälsning här förrän nu. Därför får hon två bilder. Båda två lika fina! : )

Så ännu en gång Grattis mormor!!



Annars så är det ganska lugnt, ja förutom att jag kommer sitta hemma i min egen soffa om en månad. Det är en galen tanke! Jag köpte nya resväskor förra helgen, jag hoppas att de räcker. Tjejerna har numera keramik på torsdagar, och i samma byggnad ligger ett litet kafé, så torsdagseftermiddagar är väldigt lugna! Igår var de lediga från skolan men det gick ganska bra. Nu måste jag gå och hämta dem, funderar på att gå och åka skridskor. Solen skiner och det är inte så kallt..jaja vi får väl se.

Ta hand om er där hemma!!

krams.


GRATTIS MAMMA!!

Idag fyller mamma år! Det är värt att firas med buller och bång!
Jag kunde ju tyvärr inte vara med och fira idag så jag tycker att vi går
ut och äter middag tillsammans när jag är hemma igen!

Älskar dig!

krams.

11 månader!

Yes, idag firar jag 11 månader i Usa. Så idag ska jag och Julia till Field Museum och kolla in vad de har. Har hört att det är stort och att en dag nästan inte räcker. Just det ja, Julia kom tillbaka i måndags, efter att ha varit i Tyskland över julen.

Nu måste jag rusa, så jag inte är sen.
krams.

Hembiljetten är bokad!!

Yes, nu är det bokat och klart!! Så nu har jag lite mer än en månad på mig att packa för den 18 februari bär det av hemåt. 19.30 (amerikansk tid) lyfter planet från O'hare, efter en mellanlandning i Zürich så landar jag i Köpenhamn 14.05 på fredagen.

Nu ska jag ge mig ut och nyårspartaja tillsammans med Julia från Finland och Christina och hennes syster. Vi ses 2010!!

krams.

RSS 2.0