It's Complicated

Snart kommer familjen hem igen, lite blandade känslor inför det. Visst är det skönt att ha huset för sig själv, å andra sidan så är det skönt att slippa ta hand om djuren. Ikväll passade jag i alla fall på att gå på bio tillsammans med Christina och hennes syster som är på besök. Vi såg "It's complicated" med Meryl Streep, Alec Baldwin och Steve Martin. Den handlar om ett par som varit skilda i 10 år men som inleder en affär på sonens examen, det kan inte bli annat en komplicerat..! En härlig feel good film : )


First comes marriage. Then comes divorce. And then...divorced with benefits..

krams.

GOD JUL!


Jag vill passa på att önska alla en riktigt God Jul. Hemma är ni väl igång och firar för fullt. Jag ska snart ge mig iväg till Bob & Sue. Det känns lite konstigt att fira jul här, har inte ens förstått att det är julafton. Men det ska nog bli bra när jag väl kommer iväg.


Jag vill också önska Olivia ett stort Grattis på 18-årsdagen..i efterskott. Jag ringde faktiskt och gratulerade henne, men glömde visst att lägga ut en bild. Här kommer iaf en bild på oss innan vi gick in på Liseberg :)

Grattis syrran!! Vi får ta en drink när jag kommer hem! ;)



EN STOR JULKRAM TILL ER ALLA!!

Lillejul!

Tänka sig, så kom tomten även till Chicago. Även om det är via skypen. Men han sa att han kommer till Chicago om två dar!


Så var det lillejul och hela släkten firar uppe i Halmstad. Visst känns det lite konstigt att inte vara på plats men tack gode gud för skype! : )

krams.

Radio Shack reklam

Snacka om att man blir förvånad när den här reklamen dyker upp på amerikansk tv!!


Känner ni till låten hemma i Sverige?

I tisdags hade vi lite julklappsutdelning här hemma eftersom familjen åker till Sverige på måndag. Jag fick en rosa fleece pyjamas med kanin fötter och presentkort till bio och två restauranger : )

Hörde att ni fått snö där hemma, Härligt!! Här har snön försvunnit igen och lyser med sin frånvaro...

krams.

Brrrr!

Idag skjonk graderna rejalt! (Ja, forresten, eftersom min laddare till datorn har bestamt sig for att sluta fungera sa lanar jag Carolines dator, vilket innebar att jag inte kan satta nagra prickar over a och o..). Som sagt, kallt som tusan har det varit idag, ca 15F, det ar ca -10C! Aven ute i hallen immade det nar man andades. Upptackte ocksa att mina vantar inte ar sa bra langre sa det blir till att kopa nya till helgen!

Ikvall hade jag min sista grammatik klass. Det innebar att jag nu bara har 1 sondagsklass kvar, UNDERBART!! Lite tomt kommer det bli att inte ha nagra klasser att ga till. Alla 4 var ju faktiskt battre an jag hade forvantat mig, a andra sidan hade jag inte sa hoga forvantningar, men i alla fall! ;)

De har grabbarna borde du lyssna pa, blir alltid glad nar jag hor deras musik! Vampire Weekend kallar de sig. I Januari slapper de ett nytt album Contra. Deras forsta singel heter Cousins, ta en titt, lyssna och njut!



Igar kvall provade jag att gora en inbakad flata pa mig sjalv (jag som knappt kan gora en vanlig flata pa mig sjalv..) och titta har sa bra det blev nar jag skulle gora om det ikvall.


Hoppas ni har det bra dar hemma, har ni fatt nan sno an?

krams.

Vintervärld



Så här såg det ut när jag vaknade!!

Kanske blir det en vit jul i år..

krams.

Hallå, hallå!

Jag hade tänkt berätta för er att det ligger nya bilder på bilddagboken från veckan som gått..men bilddagboken ville inte som jag så jag får försöka senare.

I onsdags förra veckan fyllde Caroline 23 år. Det firade vi med att äta på Rainforest Café, sen blev det champagne och tårta när vi kom hem. Vi avslutade med att se "Planes, Trains and Automobiles" (med bl.a. Steve Martin) sen spelade jag och Caroline Uno med bilder från "Nightmare before Christmas" som hon fick av mig.



I torsdags firades Thanksgiving. Det var bara familjen och jag. Under dagen höll vi på med lite julpyssel, senare på kvällen så blev det fin middag. Kalkon så klart! Efter middagen så spelade vi Disney TP. En trevlig kväll : )
Sen var jag ledig från fredag till söndag och det var ju inte fel!

Julgranen har också tagits in, och den är pyntad och fin. Aningen tidigt kan ju jag tycka men det verkar vara rätt vanligt här för jag har sett flera hus som har en julgran inne.

Igår snöade det för första gången och idag ligger temperaturen runt nollan. Kyligt!

Det får räcka för nu, dax att hämta tjejerna snart..

Jag ska försöka lägga in bilderna på bilddagboken lite senare.

krams.

(Jag kan inte ens lägga upp bilder här, min dator håller på att bli knäpp :S Måste fixa en extern hårddisk innan det är för sent!!)

RSS 2.0