9 månader avklarade

Igår firade jag 9 månader i USA. Tiden går otroligt fort! Igår var det rätt lugnt, Julia kom hit på kvällen för att se "Americas Next Top Model", nu är det inte många avsnitt kvar.
Madelaine åkte till Sverige igår och ska vara borta en vecka. Så nu blir det lugnt och skönt ;)

Julpyntet börjar dyka upp lite överallt nu, t.ex. på Macys där det ser ut så här



 
och så här:


Hur är det hemma?

krams.


Kommentarer
Postat av: Moster Eva

Allt är bra här hemma. Butikerna har inte kommit riktigt lika långt med julpynt, men det är på gång, adventspyntet finns med i all reklampost som kommer nu. Svininfluensan närmar sig oss känns det som. Skolan i Oskarström, inte långt från oss, är tydligen drabbat enligt tidningen idag. Vi kom nästan precis hem fråm Halmstad jag och Erling, vi har varit inne på restaurang och ätit ikväll, det är 20 år sedan du var med på vårt bröllop (men det minns du nog inte). Ha det bra vi hörs.

Kram Eva med familj.

2009-11-10 @ 21:50:07
Postat av: Olivia

Hej! Va det där inne vi var? Där den dockutställningen fanns?



Pussar Olivia

2009-11-11 @ 08:38:18
URL: http://gnistuss.blogg.se/
Postat av: Daniel & Petra

Tja kusin!!!

Har läst din blogg hundra ggr men aldrig sett att man kan lämna kommentarer! Det upplyste din pappa mig om igår när vi var hos mormor & morfar så jag va tvungen att skriva en nu. Ville bara berätta d!! HAHA! Familjen hälsar!!

2009-11-14 @ 12:58:14
Postat av: Daniel & Petra

Tja igen eller för första gången. Skrev precis en kommentar men den verkar ha försvunnit igen eller har nån censurerat den??!! Fick iaf reda på att man kan skicka kommentarer till dig av din pappa. Här är allt bra. Det har börjat en ny realitysåpa på tv som handlar om Ullared och jag har redan hittat min favorit. Han e så jävla bra. Han heter Kjell och jag tänkte bli som han i mitt nästa liv. Tror jag skippar kärringen bara. Vilken livsnjutare!! Kolla länken!! http://www.youtube.com/watch?v=zW0wJKUpTKI

Hälsningar från solen och värmen i Möllhult!!

Hahaha!!

2009-11-14 @ 13:19:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0