When life gives you lemons, make lemonade!

Håkan Hellström - Kom igen Lena


Idag knackade hemlängtan på dörren igen, den smög runt i krokarna igår också... men det var ju ett tag sen sist, så det är bara att bita ihop. Jag vet ju att det kommer gå över, dessutom är det inte så jobbigt som det var i början. Nu är det mest att det är så många och mycket som man saknar. Vanliga saker som man inte ens tänkte på innan man åkte att man skulle sakna, som t.ex. sen frukost (ostmacka med oboy) tillsammans med mamma och melodikrysset på radion.
I såna stunder är det bra att lyssna på musik som gör en glad, som Håkan, nån catchig Abba-låt eller gammal klassiker som Knock on Wood :)

Lincoln Park Zoo besöktes idag tillsammans med Julia och hennes syster Susanne. Det var trevligt, aporna är ju alltid nåt speciellt. När jag kom hem så hade hela familjen kommit tillbaka sen deras tripp till Michigan. Madelaine hade så klart några kommentarer, men jag försöker låta det rinna av mig istället för att gå och gräma sig över det.

Kollade på lite resor idag, hade gärna tagit en resa i september.. vi får se vart och om det blir av. Har tänkt gå på en festival (Lollapalooza) och en konsert med Jason Mraz också, i augusti, och det kostar ju också lite pengar. Men jag hoppas!!

krams.

Kommentarer
Postat av: Fraids

Åh, Håkan är bäst. 2 höjdpunkter förra sommaren var konserten i Halmstad och picknicken utanför Sofiero. Vi får göra om det någon gång.

2009-07-07 @ 15:38:49
Postat av: Moster Eva

Hej Ida! Tråkigt för dig att vi har bättre väder men det är bara att gilla läget eller? Magnus är nog glad iaf för han är med en kompis i Båstad på Rix fm. Annars är väl allt sig likt hr hemma. Jag jobbar en dag till sen ska jag ha SEMESTER i 2 dagara + 3 vcckor. SKÖNT Många fina bilder du hade tagit. Alltid lika kul att titta på . Sköt om dig så hörs vi igen.

Kram Eva

2009-07-07 @ 18:50:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0