Back from NYC



Nu är jag tillbaka i Chicago och ska snart iväg för att träffa famljen. Idag ska vi till Shedd Aquarium, har inte varit där själv så det ska bli kul!

Skriver mer när jag får tid...
Krams

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag förstår om du inte har tid att skriva nu. Det måste vara härligt att träffa familjen. Här förbereds det till midsommarfest. Vi ska fira den hos oss i år. Hoppas att vi får bra väder annars får vi väl ha roligt ändå. Ha det bra och hälsa familjen. sommar kramar från camilla med familj.

2009-06-18 @ 18:22:25
Postat av: Tove

Hälsa mor din att vi klarade av midsommarfirandet på jobbet utan henne och trots regnskurar under "majstångsklädandet" (fint ord va?). Men dansen kunde utföras utan regn och till sist sprack molnen upp och solen tittade fram! Hoppas att ni har det riktigt gott!!! Kramar till er alla!

2009-06-18 @ 23:37:25
Postat av: Emma

vilket sammanträffande, jag var på shedd igår med barnen också. Hur länge stog ni i kö? vi stog lite mer än en timme, tror jag. Förresten, jag har fått mig en mobil nu, är betydligt lättare att få tag på mig på den. Nummret är 312-519-6921. Hoppas du har kul med din familj, vi får ses igen när dom har åkt hem :)

2009-06-19 @ 03:40:29
URL: http://nilima.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0