Badat fötterna i Lake Michigan!

Bråkade med stora M idag...igen!! Tror hennes tonårshumör har kommit lite tidigare, fast det är klart de säger ju att puberteten kryper längre ner i åldrarna. Hon brukar dock vara väldigt bra på att säga förlåt på kvällen, innan hon går och lägger sig och ger mig en godnatt-kram! Då är det lätt att glömma (förlåta) att hon sagt att hon hatar mig tidigare under dan. Visserligen tar dessa små utbrott på krafterna och jag vill inget hellre än att åka tillbaka till Svergige men oftast varar det inte så länge, tack och lov!!
Börjar vänja mig väldigt mycket och numera är det vardagsmat att höra polissirener varje kväll, se skyskraporna från downtown när jag tar en kvällspromenad till sjön, sitta på starbucks till kl.22 då de stänger. Det här innebär också att jag trivs mer och mer eftersom det känns mer och mer som nåt man kan kalla "hemma". Pratade med la Familia idag, det var lääängesen sist! Och jag kan säg att jag saknar dem! Men det kommer man ju göra hela året, utan att det behöver kallas hemlängtan. Det är visar ju bara att man älskar dem (och alla andra jag kommer sakna hela året)! En bra saknad :)

Det har varit ca 20 grader idag, långt in på kvällen (trots att solen gått ner, galet!!), så efter en tur till Strabucks med Ann, Julia och Lisa gick vi en promenad ner till sjön. Och jag kunde ju inte låta bli att bada fötterna ^^ Det var svinkallt!! Men härligt!
Sleep tight, don't let the bedbugs bite! :)
Ida

Det här är lite bilder från New Jersey. Jag, Henriette (Danmark), Salome (Argentina)


Detta är Tracie, det är hon som ser till att allt funkar! Hon var även vår "lärare"
ibland. Påminde väldigt mycket om Fransesca (regissören från stadsteatern).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0